Berita & Aktiviti

Portal Rasmi Jabatan Pendidikan Negeri Sabah

Sabtu, 19 Oktober 2019

 

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Pejabat Pendidikan Daerah Papar Bagi Tahun 2018 telah berlangsung pada 30 April 2019. Majlis tersebut yang diadakan di Pan Borneo Hotel, Kota Kinabalu telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Tuan Mohammad Bin Mohamarin, Pembantu Menteri Pelajaran dan Inovasi Negeri Sabah. Beliau juga turut meyampaikan Sijil Perkhidmatan Cemerlang kepada seramai 170 orang penerima. Tahniah dan syabas kepada semua penerima.

 

 

 

 

 

Ketibaan perasmi yang disambut oleh Pegawai Pendidikan Daerah Papar, Ketua-Ketua Unit Pejabat Pendidikan Daerah Papar bersama dengan kepimpinan tertinggi Majlis Guru Besar Daera Papar dan Permuafakatan Pengetua Daerah Papar.

 

Pegawai Pendidikan Daerah Papar, Encik Suhaimi@Suhaini Bin Hj. Matshah (kiri) merakamkan gambar kenangan bersama dengan Timbalan Menteri Pelajaran dan Inovasi Negeri Sabah, Yang Berhormat Tuan Mohammad Bin Muhamarin.

 

Bersama dengan Barisan Ketua-Ketua Unit PPD Papar, Kepimpinan Tertinggi Majlis Guru Besar Daerah Papar dan Permuafakatan Pengetua Daerah Papar.

 

 

 

 

 

 

Bacaan doa dipimpin oleh Encik Pg. Mohd. Ilham Bin Pg. Musa, Penolong Pegawai, Unit Pendidikan Islam, Pejabat Pendidikan Daerah Papar.

 

 

 

 

 

Ucapan alu-aluan oleh Pegawai Pendidikan Daerah Papar, Encik Suhaimi@Suhaini Bin Hj. Matshah.

 

 

Ucaptama perasmian oleh Yang Berhormat Tuan Mohammad Bin Mohamarin, Timbalan Menteri Pelajaran dan Inovasi Negeri Sabah

 

 

 

View My Stats